Bet365 trav

ATG, som står för statligt ägda Aktiebolaget Trav & Galopp, har genom sitt monopol i Sverige helt dominerat marknaden för spel på hästar. Med spelbolagens intåg på internet har scenen förändrats helt och hållet. Idag spela många svenskar hos andra bolag som har sitt säte någonstans i Europa, företrädesvis på Malta och Gibraltar. Skälet är att dessa bolag ger bättre odds och därmed högre vinster. Ytterligare ett skäl är att spelutbudet är större, du vill kanske spela på trav i något av våra grannländer då det ibland är svenska hästar med i loppen. Där är utbudet rätt svagt hos ATG.

Sedan ska man inte glömma bort att de internationella spelbolagen bjuder på olika bonusar då du börjar spela hos dem. Ofta ges en bonus som dubblar det belopp du sätter in på spelkontot.

Bättre odds och högre utbetalningsprocent

Hur kommer det sig att du kan få bättre odds och högre vinster hos onlinebolagen frågar du dig säkert. ATG ska enligt sin bolagsordning främja svensk hästsport och stötta sporten ekonomiskt. På så sätt hjälper du svensk hästsport genom att spela hos ATG. Är det vinsterna du är ute efter kan det vara en god idé att istället spela hos Bet365 istället. Varje år går cirka 1,75 miljarder från ATG till hästsporten, vilket naturligtvis begränsar hur mycket som kan gå tillbaka till spelarna. Bet365 har en återbetalningsprocent runt 85% och ibland lite högre, vilket är långt högre än vad ATG kan mäkta med.

Spela med fasta odds

En av skillnaderna mellan ATG och Bet365 är att du kan spela med fasta odds hos Bet365. ATG kan aldrig förlora pengar på ett lopp då deras odds förändras under spelets gång så att det alltid blir en vinst för ATG. Om du spelar hos Bet365 med fasta odds är du säker på vad du får om ditt vad slår in. Om du satsar på en viss häst till oddset 4.0 så vet du säkert att du får fyra gånger pengarna om du vinner oavsett vad som händer i övrigt. Låt säga att efter det du har lagt ditt bet så satsar många andra spelare på samma häst. Då ligger ditt odds kvar på 4.0. De senare spelarna får antagligen lite sämre odds än vad du fick, men det är inget du behöver vara bekymrad över.

Stor skillnad i odds

Det händer att svenska spelare finner att de kan få nära nog dubbelt så bra odds hos de internationella spelbolagen jämfört med hos ATG. Till dessa bolag hör bland andra Bet365. Det är därför inte konstigt att svenska spelare söker sig ut på nätet för att hitta bättre villkor och få högre vinster. ATG har dock sina fördelar så allra bäst är nog att ha ett konto hos dem samt några av bolagen online.