Bättre betting

Det finns odds och så finns det betting. Ja, det kan verka så, om man är ny på området och av någon anledning bestämt sig för att börja spela på någon sport. Ofta förekommer odds och betting tillsammans. Betting betyder vadslagning och odds är proportionen mellan insats och vinst. Låter det krångligt? Egentligen är det mycket enkelt. Betting är när man tippar eller spelar och odds är hur stor vinsten blir. Satsar man på vilket lag som kommer att vinna Champion League eller vilken spelare som gör flest mål, så sysslar man med betting. När man satsar på ett lag eller en häst som man tror ska vinna, vill man naturligtvis ha så stor utdelning av sin eventuella vinst som möjligt och det är då odds kommer in. Höga odds är lika med mycket pengar, men vinstchansen är liten. Låga odds är lika med lite pengar, men större chans att vinna. Följer man ett expert råd ger det oftast låga odds eftersom det är många som följer experten, men det leder ofta till fler vinster med. Nu när ni vet vad odds och betting innebär, är det bara att ge sig ut på betting. Eller… nja så enkelt är det inte.

Info sajter

Googlar man på betting och odds, kommer man snart underfund med att det finns hur många sajter som helst som erbjuder all slags betting, men hur vet man vilken som är bra och ger bäst odds? Till hjälp finns det minst lika många sajter som skriver om betting som det finns betting bolag. Skillnaden mellan dessa är att den ena erbjuder spel, medan den andra recenserar olika spelbolag, jämför odds, kommer med tips och listar bästa spelbolag. Dessa sajter är jättebra om man snabbt vill jämföra odds inför en match. Eftersom de också listar för och nackdelar med olika betting bolag, kan man lätt hitta ett betting bolag som har bra odds och som man trivs med.

Registrera på flera betting bolag

Räcker det inte med att vara medlem på ett betting bolag? Nej, om man vill ha bra odds när man spelar, vilket man såklart vill, så räcker det inte att bara vara registrerad medlem på ett ställe. Oddsen varierar hela tiden och ett enda betting bolag kan omöjligt alltid erbjuda de bästa oddsen. Därför när man jämför odds inför en match är det bra att kunna spela hos några olika bettingbolag. Man får bättre betting om man kan satsa där det är bäst odds.

Bli ”expert”

Att förutspå hur en match ska gå kräver lite mer än bara tur. Man behöver vara insatt i den sporten man satsar sina pengar på för att öka sina vinstchanser. Det gäller att ta reda på så mycket som möjligt om laget, sporten eller hästen man kan. Lyssna på experter, följ nyheterna och läs på olika sajter som skriver om betting. Ju mer kunskap man har, desto bättre betting blir det. Visst är det många som spelar även om de inte vet något om sporten, men grejen med betting är just att det är ett intresse med. Man satsar på sitt favoritlag, sitter och tittar när de sänder live via webben och engagerar sig. Det ger en helhets upplevelse, spänning och man känner sig delaktig.

Bonusar

Något som också är bra, är att man ofta får en välkomst bonus när man blir medlem. Det kan vara bonus på sin första insättning eller att man får tillbaka sin första insats om det inte blir någon vinst. Vilket som, så får man spela lite mer och det är alltid kul. Är man en trogen spelare kan man räkna med att det dyker upp lite olika bonus erbjudande då och då. Så ett tips till för bättre betting är att utnyttja dessa olika bonusar och kampanj erbjudande så ofta som möjligt. Ibland får man en extra summa pengar att satsa eller ett fritt spel, så se till att få nyhetsbreven i mailen. Då har du alltid koll på när någon ny och spännande bonus dyker upp.