1X2 Betsson

Betssons egna variant där vi tippar fotbollsmatcher startades upp i oktober 2103, och har blivit mycket populär att spela på. När vi går in och tittar på hur systemet Betsson skapat för EttKryssTvå fungerar, förstår vi snabbt varför det har blivit så populärt med en gång. Där finns nämligen många fördelar som tilltalar många olika typer av spelare.

Hög utdelning med 1X2

Först och främst finns här en utdelning på alla satsade pengar som ligger på hela 85 %, vilket går att jämföra med konkurrenternas 65 %. Går vi sedan in och tittar på hur systemet funkar ser vi att det hela är baserat på odds och inte ett poolbaserat system, och dessutom har de sett till att garantera vinster från tio rätt upp till tretton rätt på sitt tips, vilket de verkligen sticker ut med på marknaden. Som vanligt är det tretton matcher som vi tippar 1X2 på, och med olika möjligheter till systemspel och så vidare är lätt att känna igen sig.

Bonus hos Betsson

Men spelet ger oss också andra oväntade fördelar när vi ska spela som registrerade medlemmar hos Betsson. När vi går in på deras sida och registrerar oss så får vi en välkomstbonus som just nu ger oss dubbla insättningen på insatt belopp, upp till 1000 kronor. Detta ger oss hela 2000 kronor att spela med och det är inte illa alls. Självfallet kommer detta också med ett krav som kallas omsättningskrav, vilket innebär att den summan vi fick i bonus ska omsättas ett visst antal gånger innan vi kan ta ut den som vinst. Detta är fullt normalt och alla spelsajter har någon form av omsättningskrav, om de inte har det kommer systemet att utnyttjas och de går naturligtvis i konkurs. För att se bonusen som gäller ska du gå in på Betssons spelsajt, för den ändras med jämna mellanrum för att möta konkurrenterna. Spelmarknaden är riktigt tuff för spelbolagen som alla försöker vinna spelarna till sin sida, Betsson ligger med i toppen och slåss naturligtvis.

Livestreaming hos Betson

En extra fördel vi kan utnyttja med vår registrering hos Betsson, om vi har lite pengar insatta på kontot, är att vi kan se matcher live via deras livestreamingtjänst som inte kostar oss något extra. Har vi en sportkanal hemma som vi betalar för är det inte alltid vi får se vissa matcher ändå utan att betala extra. Det skulle teoretiskt vara möjligt att ge upp sin sportkanal och istället betala Betsson för att se matcher live där, varför inte spela samtidigt för att ha chansen till att vinna ett par slantar?

Det finns en hel del fördelar med att bli registrerad användare och att spela på EttKryssTvå hos Betsson, men det kommer du själv att upptäcka då du registrerat dig. Kom ihåg att i spel är det alltid någon eller några som förlorar, så var försiktig. Och kom ihåg att ha roligt när du spelar, för det är den stora anledningen till att vi spelar. Med detta sagt får vi bara önska god tur i spelandet!